PeuSA MAig 2020

General

Setze equips participaran al Torneig de Bàsquet de Reis de Navàs

El Club Bàsquet Navàs organitza el quart Torneig de Reis. Enguany s’han ampliat les categories participants i serà un torneig dirigit a les categories més joves: pre mini, mini, pre infantil, i infantil, amb un total de setze equips participants.
El torneig es farà aquest cap de setmana, dissabte 3 de gener i diumenge 4, i els partits es jugaran al pavelló municipal d’esports de Navàs. Els encontres començaran dissabte a les 9 del matí i s’allargaran fins les 6 de la tarda, fins que comenci el partit amistós del sènior B del CB Navàs contra el Súria, i després, l’equip A del club bàsquet Navàs jugarà contra l’Argenta Granollers, partit de lliga EBA.
Diumenge, els partits del Torneig de Reis començaran a partir de les 10 del matí. A la tarda, a les 7, hi haurà el lliurament de premis.
L’entrada serà gratuïta. Durant els dos dies hi haurà servei de bar i entrepans i diferents sortejos de material esportiu.

Comentaris