General

Setze equips participaran al Torneig de Bàsquet de Reis de Navàs

El Club Bàsquet Navàs organitza el quart Torneig de Reis. Enguany s’han ampliat les categories participants i serà un torneig dirigit a les categories més joves: pre mini, mini, pre infantil, i infantil, amb un total de setze equips participants.
El torneig es farà aquest cap de setmana, dissabte 3 de gener i diumenge 4, i els partits es jugaran al pavelló municipal d’esports de Navàs. Els encontres començaran dissabte a les 9 del matí i s’allargaran fins les 6 de la tarda, fins que comenci el partit amistós del sènior B del CB Navàs contra el Súria, i després, l’equip A del club bàsquet Navàs jugarà contra l’Argenta Granollers, partit de lliga EBA.
Diumenge, els partits del Torneig de Reis començaran a partir de les 10 del matí. A la tarda, a les 7, hi haurà el lliurament de premis.
L’entrada serà gratuïta. Durant els dos dies hi haurà servei de bar i entrepans i diferents sortejos de material esportiu.

Comentaris