El Forn 2019

General

L’Audiència de Barcelona jutjarà un dels implicats en una baralla que hi va haver al bar +7 de Berga el febrer del 2000

L’Audiència de Barcelona jutjarà dimarts que ve Francisco G.F., un dels implicats en una baralla que hi va haver al bar +7 de Berga el 6 de febrer del 2000 i que no va ser jutjat el novembre del 2007. Després d’aquell judici, el tribunal va condemnar cinc persones del clan dels ‘Catoño’ a penes d’entre tres mesos i dos any i mig de presó per lesionar diversos clients d’aquest local. Francisco G. F. no va ser jutjat ja que no es va presentar al judici i per això es va ordenar la seva captura. El fiscal demana ara setze anys de presó per aquest processat per diversos delictes de lesions utilitzant un instrument perillós, ja que considera que va increpar i agredir un grup de clients del local. A dos d’aquests clients, un altre dels condemnats, Cristian Bravo Ballesteros, els va clavar la navalla que duia, mentre que d’altres persones van rebre cops de puny i amb una ampolla de vidre i puntades de peu. Per aquests fets fa un any, l’Audiència de Barcelona va condemnar Cristian Bravo Ballesteros a dos anys i mig de presó, José Antonio Bravo Ballesteros a un any de presó, Vicente Bravo Ballesteros a tres mesos de presó, Eduardo Ayala a nou mesos de presó i Manuel Almarcha Ballesteros a tres mesos de presó, tots per delictes de lesions.
El tribunal va absoldre Fernando R.H., processat per aquests fets. Només quedava jutjar Francisco G.F. que estava ‘en rebel·lia’, i un cop trobat s’enfrontarà a les penes de 16 anys de presó que li demana el fiscal.

Comentaris