General

Els Mossos detenen una parella de Casserres per vendre a Terrassa material d’obra robat al Berguedà

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella de Casserres acusats d’un delicte de robatori amb força i un altre de receptació. La policia considera que els detinguts volien vendre en una botiga de segona mà de Terrassa material d’obra robat, concretament un generador de grans dimensions i diverses eines d’obra. Es tracta d’Àngel A.M., de 51 anys; i Maria Ester G.S., de 41 anys.
Un cop identificats, els agents van requisar el material, i van passar el cas a la Unitat d’Investigació de Berga. La policia va descobrir que el material havia estat sostret d’una obra de Casserres. Després d’obtenir l’ordre judicial, els Mossos també van fer un registre al domicili d’aquestes dues persones, i hi van trobar més eines d’obra i puntals, presumiblement robats d’obres de Casserres i de Puig-reig. Davant d’aquests fets, els agents van detenir la parella.
En el registre al domicili, els Mossos també van trobar la roba que Àngel A. M. duia en un atracament que hi va haver el dia 22 de febrer a la gasolinera de Cal Rosal. Per tant, també se li imputa un robatori amb violència i intimidació, ja que el lladre va amenaçar la treballadora de l’establiment amb una arma de foc i li va exigir que li donés els diners de la caixa registradora. L’atracador va fugir amb uns 150 euros. Els Mossos van utilitzar les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de la benzinera per poder identificar l’autor del robatori. La roba trobada en el domicili del detingut, i que portava posada durant l’atracament, han permès la seva detenció. Els dos detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Comentaris