General

El programa Berguedà Esports de Ràdio Berga tindrà demà la seva nit

Aquest dissabte serà “La nit del Berguedà Esports”. Més de 120 persones es reuniran a l’acte que vol reconèixer la tasca dels esportistes i els clubs i equips de la comarca. Es recupera així un esdeveniment que Ràdio Berga havia organitzat en el passat. I la celebració torna amb el mateix esperit: “fer que totes aquelles persones que els caps de setmana es dediquen a l’esport, es puguin trobar, intercanviar experiències i passar una estona agradable”. Pep Graus, cap d’esports de Ràdio Berga, valora especialment la bona resposta que ha tingut la convocatòria que es va fer arribar als clubs esportius i a tots els ajuntaments de la comarca.
Al llarg de la nit, es lliuraran diferents reconeixements als esportistes amb més projecció, a un esportista d’elit, a un que destaqui en els esports d’aventura i també a un club de la comarca, a una persona que durant anys hagi treballat per l’esport i a un directiu. El nivell, segons Graus, és molt alt.
“La nit del Berguedà Esports” començarà a les 9 del vespre a l’Hotel Berga Park.

Comentaris