General

El doctor Enric Ballabriga és el nou gerent de l’hospital de Berga

El doctor Enric Ballabriga és el nou gerent de l’hospital Sant Bernabé de Berga. El Patronat de l’hospital, format per una dotzena persones, havia de decidir entre quatre candidats i finalment s’ha escollit per àmplia majoria (un 85% de les votacions) al doctor Ballabriga. Fins l’any passat va ser gerent, durant 17 anys, de l’hospital Sant Joan de Déu de Martorell, una experiència que s’ha valorat molt positivament per part dels patrons del centre sanitari Berguedà.
Tot i que l’alcalde i president del Patronat, Juli Gendrau, ha reconegut que les quatre persones que optaven al càrrec de gerent de l’hospital de Berga tenien un bon perfil, també ha dit que l’experiència professional del doctor Ballabriga els ha fet decidir per aquest metge, del qual “se’n tenen molt bones referències”, ha afegit.
Enric Ballabriga viu actualment a Sant Cugat del Vallès i és previst que s’incorpori ben aviat al Sant Bernabé. A mitjans de juny ja podria ocupar la gerència de l’hospital i de moment ho farà per un any amb la idea que el gerent tingui voluntat de permanència al càrrec i evitar així que hi hagi tants canvis a la direcció del centre com hi ha hagut en els últims anys.

Comentaris