General

Berga acollirà la segona escola d’emprenedors, a principis de juliol

El Berguedà vol fomentar l’esperit emprenedor dels joves. Nois i noies que estudiïn a la universitat o que hagin acabat una carrera, o bé que tinguin entre mans l’obertura d’un negoci, o vulguin engegar algun projecte, poden apuntar-se a la segona escola d’emprenedors. L’organitza el Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà, amb la col·laboració de l’associació d’empresaris (l’ACEB), la Fundació Universitària del Bages (FUB), Caixa Manresa, i l’Ajuntament de Berga. Es farà a Berga del 5 al 9 de juliol i la inscripció és gratuïta. Això sí, les places són limitades i s’admetran una vintena d’alumnes. Si se n’inscriuen més es farà un procés de selecció, tal com ha comentat Eduard Barcons, gerent del CFI.
3Amb aquesta nova edició del curs, es vol consolidar el projecte que es va engegar l’any passat i és que per als organitzadors l’escola d’emprenedors és una eina més que volen potenciar per anar sensibilitzant de la importància de l’emprenedoria al Berguedà. L’emprenedoria, el talent, la formació, les inversions… són factors que sumen per ser competitius a nivell empresarial.
A l’escola d’emprenedors es tractaran temes com el pla d’empresa, el pla de marquèting, el pla operatiu i de control i el pla financer, entre d’altres elements útils per la preparació i la inserció al mercat laboral. I aquest any els estudiants universitaris se’ls convalidarà com a crèdits. És una novetat respecte l’any passat, que era el primer cop que s’organitzava el curs i que va funcionar bé, fins i tot alguns van tirar endavant les seves iniciatives, segons ha dit Eduard Barcons.
L’escola d’estiu d’emprenedors es farà a les aules de l’ACEB de Berga, del 5 al 9 de juliol. En total seran 29 hores lectives, en format intensiu i monogràfic (amb sessions de matí i tarda). Les persones interessades a participar-hi us podeu inscriure a les oficines del Consorci de Formació i d’Iniciatives, a la plaça Sant Joan de Berga. El telèfon és el 93 824 77 00. I el correu electrònic: cfi@cfi.cat

Comentaris