General

L’Avià de futbol jugarà la promoció d’ascens a Preferent amb el Camprodon

En futbol, l’Avià va acabar la lliga segon classificat i això li dóna l’opció de pujar de categoria, pujar de Primera Territorial a Preferent. Aquesta tarda a la seu de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, s’ha fet el sorteig d’emparallament i l’Avià li ha tocat jugar contra el Camprodon. Serà un enfrontament a doble partit i el primer, el partit d’anada, serà diumenge que ve, 6 de juny, a Camprodon, a les 6 de la tarda. I el partit de tornada es jugarà el cap de setmana següent a Avià, serà el dissabte dia 12, a la mateixa hora, a les 6.
Jugadors, entrenador i directiva de la Unió Esportiva Avià estan contents amb el resultat del sorteig, ja que el Camprodon és un dels equips més assequibles dels que els podia tocar. Volien evitar, sobretot, els equips barcelonins, i han tingut sort en el sorteig que s’ha fet avui.
Si l’Avià aconsegueix pujar a Preferent ja seran dos els equips de futbol de la comarca que la temporada que ve jugaran a aquesta categoria. L’altre és el Gironella, que ha quedat primer classificat de Primera Territorial i per tant puja directament a Territorial Preferent.

Comentaris