General

Més de 40 infants participen a la duatló de La Pobla de Lillet

Més de quaranta nens i nenes van participar dissabte a la duatló comarcal que organitza el Consell Esportiu del Berguedà. Es tracta de la tercera edició d’aquesta prova i ha comptat amb més participació que les edicions anteriors, que s’han fet a Berga i a Puig-reig.
Els participants van haver de córrer i pedalar distàncies adequades a la seva categoria. Era un prova no competitiva i tothom va rebre una medalla i un obsequi, i a més van poder gaudir d’un berenar, un rocòdrom i inflables.
La duatló la va organitzar el Club Triatló Berga i el Consell Esportiu amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Lillet, i també va comptar amb l’ajuda de l’IES Alt Berguedà, amb la participació d’alumnes d’aquest institut com a corredors.
Aquesta prova tanca les activitats esportives de la temporada 2009-2010. Es farà una festa de cloenda el dissabte 19 de juny a Bagà.

Comentaris