Debat electoral 2019

General

Un euro de benzina a canvi d’una compra de més de 25 euros

Benzina més barata a canvi de comprar al municipi. Aquesta fórmula, que ja utilitzen grans àrees comercials, s’aplicarà a partir de demà a Olvan i Cal Rosal. L’Ajuntament, juntament amb la Diputació de Barcelona i la Generalitat, posa en marxa una nova campanya de promoció comercial amb el lema de “Comprar a Olvan i Cal Rosal et portarà lluny”. L’objectiu és premiar els clients amb descomptes en carburant i alhora atreure públic nou.
A partir de demà, 1 de juny, totes aquelles persones que facin una despesa superior a 25 euros a qualsevol comerç, restaurant o servei de Cal Rosal i Olvan, rebran un tiquet de descompte d’1 euro que podran fer servir a l’estació de servei d’Olvan, és a dir la benzinera Repsol de Cal Rosal. En l’acció participen els establiments comercials d’Olvan i Cal Rosal, però també diferents serveis i empreses de turisme, segons ha explicat a Ràdio Berga la tècnica de Promoció Econòmica d’Olvan, Blanca Isern.
En les dues campanyes anteriors promogudes per l’Ajuntament per promocionar l’activitat comercial i econòmica del municipi, s’havia sortejat un lot de productes entre els clients. Ara s’ha optat per regalar descomptes en carburant. Aquest nou plantejament està orientat a necessitats bàsiques de la gent com l’estalvi i la mobilitat en vehicle privat. La benzina va cara i s’ha cregut que aquests descomptes podrien ser un bon reclam. La campanya s’acabarà el 31 de juliol o quan s’esgotin els 1.000 tiquets que s’han fet.

Comentaris