Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

Plega l’històric Club Esportiu Ametlla de Merola

L’històric Club Esportiu de l’Ametlla de Merola plega. Diu adéu un dels referents del Futbol Sala a la comarca del Berguedà, el segon dels clubs que es van crear, després de 23 temporades competint en diverses categories. Segons els responsables, cada vegada és més difícil tirar endavant un equip competitiu i la crisi hi ha donat l’empenta definitiva.
Segons Enric Escudé, president del Club Esportiu de l’Ametlla de Merola, l’afició ja no hi donava tant suport perquè pràcticament no hi havia jugadors de l’Ametlla i a més, ha crescut el nombre de clubs de la comarca.
El club va pujar de categoria temporada a temporada fins a la segona nacional A on jugava actualment. La plaça ha estat venuda al Santpedor i els ingressos ajudaran a fer front a les despeses pendents.
El president del Club Esportiu de l’Ametlla de Merola creu que és un miracle haver pogut crear aquest equip i disputar partits durant 23 anys, 15 dels quals en categoria nacional. Escudé ha tingut també paraules d’agraïment per a totes les persones i entitats que al llarg dels anys hi han col·laborat.

Estic amb tu

Comentaris