Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

CatalunyaCaixa obre la convocatòria dels seus ajuts universitaris

CatalunyaCaixa ha obert avui la convocatòria per als seus Ajuts Universitaris. L’objectiu d’aquesta iniciativa és “potenciar i premiar l’esforç i l’excel•lència acadèmica”. Els ajuts s’adrecen als joves que per primera vegada cursin estudis universitaris i es concedeixen segons el rendiment acadèmic dels alumnes. Així en l’adjudicació exclusivament es té en compte la nota obtinguda en la fase general de les proves d’accés a la universitat, és a dir, de la selectivitat. Això fa que cada any la nota per aconseguir un dels 500 ajuts variï en funció dels resultats dels joves estudiants.
Aquesta serà la quinzena convocatòria d’aquestes beques, de les quals ja s’han beneficiat més de 6.800 joves, amb una aportació total de l’Obra Social de CatalunyaCaixa, de 6 milions d’euros.
Els ajuts van destinats a joves que resideixin a Catalunya i que realitzin els seus estudis en una universitat catalana. Les sol•licituds es poden presentar fins al 31 d’octubre a qualsevol oficina de CatalunyaCaixa.

Comentaris