Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La renovada web lapatum.cat ha triplicat les visites aquest any

La nova web de la Patum ha rebut aquest any el triple de visites per seguir la festa en directe.
Aquesta web anomenada www.lapatum.cat es va posar en marxa coincidint amb la sortida del tabal, el dia 5 de juny, millorant el seu aspecte i funcionalitat respecte a la pàgina anterior.
Segons fonts de l’ajuntament de Berga, després del mes de juny i un cop estretes les estadístiques s’ha pogut valorar l’èxit de la proposta amb dades molt positives que conformen un espectacular augment. Es va triplicar el nombre de visualitzacions respecte la Patum de l’any anterior, passant de 427.793 a 1.269.590 visualitzacions de pàgina, el que significa un increment concret del 296%. També es va triplicar el nombre de visitants diferents respecte a l’anterior edició, passant de 18.024 a 52.227 que correspon a un 289%. Les fonts d’entrada van ser Google amb un increment del 165%, Facebook, amb un increment del 248% i des de la pàgina de l’ajuntament de Berga, renovada el passat novembre, amb un increment del 284%.
Pel que fa a la transmissió en directe de la Patum a través d’internet per aquesta pàgina, es van servir 285.000 minuts de vídeo en directe a un total de 22.000 visitants, amb una mitjana de seguiment de 13 minuts per visitant. Les persones diferents que van seguir la festa per la web van ser 5.403, un 94% provinents de l’estat espanyol però també d’Alemanya, Estats Units i França, entre altres.
Segons l’ajuntament de Berga, bona part d’aquest important augment de visites ve donat per la potenciació de la promoció de la Patum a través de les xarxes socials com Facebook o Twitter.

Comentaris