General

Pedra de Tartera i Desclassificats, títols destacats als Festivals d’Estiu de Teatre

Els Festivals d’Estiu de Teatre de Berga arriben enguany a la 37ena edició i com sempre serà amb alguns dels títols teatrals més destacats de la temporada. Els Festivals es faran entre el 3 i el 17 de setembre i programaran tres obres al Teatre Municipal. Els muntatges més destacats seran “Desclassificats” amb Abel Folk, Emma Vilarasau i Toni Sevilla (3 de setembre) i Pedra de Tartera, tot un èxit aquest any al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), que arribarà a Berga el 17 de setembre. L’aposta d’aquest any serà un muntatge independent, “El casament dels petitburgesos” de Bertolt Brecht i a càrrec de la companyia Gataro (10 de setembre).
Per anar als Festivals d’Estiu de Teatre ja estan a la venda les entrades a 22 i 25 euros. També es poden comprar abonaments a 54 euros per als tres espectacles o a 40, per anar-hi a dos. Per demanar aquests abonaments cal anar o trucar a l’Oficina de Turisme de Berga o enviar un correu electrònic a l’adreça teatremunicipal@tmbera.cat. Els joves i els jubilats tenen descomptes especials i cada obra els surt a 15 euros.

Comentaris