Una veïna de Berga mor en el xoc frontal de dos cotxes a Vacarisses

Una veïna de Berga és una de les dues víctimes mortals d’aquest cap de setmana a les carreteres catalanes. Araceli P. F. va morir dissabte a la tarda en un accident que es va produir a la C-58 a Vacarisses (Vallès Occidental), concretament al quilòmetre 30.
Segons els Mossos d’Esquadra, per causes que es desconeixen, dos turismes van xocar. La víctima mortal tenia 46 anys i era la passatgera davantera d’un dels turismes. També hi van haver dues persones ferides menys greus i una ferida molt lleu. Els ferits van ser traslladats per les ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a la Mútua de Terrassa i a l’Hospital de Terrassa.
L’accident es va produir quan faltaven 7 minuts per a les 6 de la tarda, quan queia una forta pluja. Segons el Servei Català de Trànsit, la via va estar tallada en tots dos sentits de la marxa, durant gairebé una hora, entre ¾ de 7 de la tarda i ¾ i mig de 8. A partir de llavors es va donar pas alternatiu i la situació no es va normalitzar fins passades les 10 de la nit.
En el sinistre van participar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM.

X