Berga fa dissabte la marató esportiva en homenatge a Josep Maria Isanta

Aquest dissabte es farà la setena edició de la marató esportiva en homenatge a Josep Maria Isanta amb la previsió de superar la participació de les últimes edicions. Així, a falta que aquesta nit es tanquin les inscripcions, ja està clar que es podran superar els 56 equips de vòlei, bàsquet i futbol sala de l’any passat. Aquests tres esports seran els que més participants concentraran al pati de l’escola Santa Eulàlia, però també es podrà practicar petanca i bitlles catalanes o prendre part a la cursa popular, que serà l’activitat més matinera i començarà a les 9 del matí.
La marató s’allargarà durant tota la jornada, fins a les 10 de la nit. Per crear un ambient festiu hi haurà servei de bar, música, taules de ping-pong i sortejos. La intenció és organitzar una jornada d’oci sa, potenciant la convivència com a element de “cohesió”, segons ha destacat Josep Sensada, portaveu de la Plataforma per la Convivència al Berguedà, que és l’entitat organitzadora.
Per consultar més informació sobre la programació de la marató esportiva en homenatge a Josep Maria Isanta es pot entrar a Facebook, enviar un correu a l’adreça maratoesportiva@gmail.com o entrar al web lagranjaberga.cat.

X