General

Avià posa a punt una nova edició de la cursa ‘Volta la Maria’

Avià ja prepara la tercera edició de cursa de muntanya anomenada ‘Volta la Maria’ que se celebrarà el 16 d’octubre amb la novetat de celebrar la primera edició de la ‘mini volta la Maria’ dedicada als més petits, des de P3 a benjamins. Els organitzadors esperen superar els 200 participants a la cursa dels grans i apropar-se a aquesta xifra a la dels infants.
La ‘Volta a la Maria’ sortirà el diumenge dia 16 a 2/4 de 10 del matí de la plaça de l’ateneu i al llarg de 15 quilòmetres i mig, amb un desnivell de 650 metres, recorrerà la part nord d’Avià i Coforb.
La cursa és considerada de poca duresa i apta per a la majoria de persones, ja que es pot fer en menys de tres hores. Durant el recorregut hi haurà controls amb aliments sòlids i líquids i a l’arribada l’organització tindrà a punt un generós esmorzar i begudes. Els participants entraran en sortejos de material, productes alimentaris, i dinars i sopars en restaurants de la comarca, i com a record rebran una samarreta tècnica de qualitat amb el motiu de la prova. Enguany hi ha 1200 euros en metàl•lic de premis pels tres primers corredors masculins i femenins i trofeu pels primers locals.
L’entrega de premis serà a les 12 del migdia a la plaça de l’ateneu. Pel que fa a la prova infantil, començarà a les 10 del matí a l’aparcament de l’ateneu d’Avià per donar diverses voltes a un circuit planer d’un quilòmetre. Hi haurà les categories de benjamí, pre benjamí, Aleví, P4-P5 i P3, en femení i masculí i amb l’objectiu de promocionar l’esport, tots els participants tindran el mateix premi, un record i un petit esmorzar. Les inscripcions per a les dues proves es poden fer de forma anticipada a través del web www.voltalamaria.cat o el mateix dia abans de la cursa.

Comentaris