General

El CFI Cercs-Berguedà fa dos cursos per atendre persones dependents

El Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà porta a terme dos cursos. Un d’ells serveix per a formar-se com auxiliar en neteja a domicili per a persones dependents i l’altre per ser auxiliar en gerontologia i atenció a les persones amb discapacitat. El primer d’aquests ja va començar el passat setembre amb l’objectiu d’oferir la formació necessària als participants per poder treballar en el camp de l’atenció domiciliària o institucional per a persones dependents. La formació incideix en la higiene, la cura de la neteja i la salubritat en l’entorn del dependent.
El curs de gerontologia i atenció a les persones amb discapacitat començarà el 19 d’octubre, amb l’objectiu de formar a als participants per tal que puguin atendre persones grans o amb discapacitat a en qualsevol àmbit sociosanitari. La docència del curs va a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i les dues iniciatives es realitzen en el marc del programa ILOQUID (Iniciatives Locals d’Ocupació per a la Qualitat i Dinamització de l’Atenció a les Persones Dependents), que té la formació com a base per a la inserció laboral.
Els cursos compten amb el suport econòmic del ministeri de Política Territorial, la Diputació de Barcelona i entitats locals. Per a més informació es pot trucar al CFI telèfon 93 824 77 00 o sol•licitar informació a través del correu electrònic (cfi@cfi.cat).

Comentaris