General

Avià fa aquest cap de setmana l’aplec del Remei

Aquest cap de setmana se celebra una nova edició de l’aplec a l’ermita del Remei d’Avià. Divendres serà el dia dedicat a la gent gran, amb una cinquena trobada que aplegarà veïns d’Avià, Berga i altres poblacions del voltant. Durant la trobada hi haurà ofici, cants i esmorzar popular, a més d’altres sorpreses. Diumenge se celebraran els actes de l’aplec pròpiament, amb trobada de col•leccionistes de plaques de cava, exposició de puntes de coixí i patchwork, missa cantada, concert, i vermut. A la tarda, hi haurà rosari i trobada d’acordionistes
Ramon Minoves, organitzador de l’aplec, explica que els actes de l’any passat van comptar amb la participació per sorpresa del pare Jordi del convent de Sant Francesc de Berga i la Coral Franciscana, a més d’un acordionista local, que van animar la trobada. Minoves espera que aquest any hi hagi una bona afluència de gent als actes previstos i destaca l’èxit de la trobada d’acordions que en cada edició compta amb una dotzena de participants. L’aplec del Remei compta amb la col•laboració de diversos casals de gent gran de la comarca i el suport de l’Ajuntament d’Avià.

Comentaris