General

Marc Coma continua liderant el Ral·li dels Faraons

Marc Coma manté el liderat al Ral·li dels Faraons que es disputa a Egipte. El pilot de motos d’Avià ha acabat la segona etapa de la prova en quarta posició, fet que li permet continuar al capdavant de la classificació, però reduint la distància amb el segon classificat. Els pilots han hagut de fer front a un recorregut llarg, de 478 quilòmetres, i complicat amb dunes i trams fora pistes molt ràpids. Marc Coma va finalitzat l’etapa amb un temps de 5 hores, 22 minuts i 7 segons i va creuar la línia de meta 5 minuts i 50 segons més tard que el vencedor de la jornada. Després d’aquesta etapa, el pilot avianès continua encapçalant la classificació general, mantenint un avantatge d’1minut i 23 segons.
Coma ha destacat la duresa de la prova a causa del “quilometratge de les etapes especials” i ha dit que caldrà “conservar l’avantatge i mantenir el ritme sense córrer riscos”.

Comentaris