Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Olvan repartirà divendres unes 2.000 racions d’arròs per Sant Sebastià

200 quilos d’arròs, 18 d’escamarlans, 13 de llagostins i gambes, 36 de sípia i musclos, 22 quilos de peix per a fumet, 50 quilos de costella i de cebes i uns quants més de pollastre, conill, pebrot i tomàquets. Més o menys aquesta és la llista de la compra que han fet a Olvan per tenir tots els ingredients necessaris per cuinar l’arròs que divendres es repartirà per complir amb la prometença a Sant Sebastià, que va salvar el poble de dues epidèmies de pesta, al segle XIV i al XIX.
Lurdes Pons és membre de la Comissió de Festes de l’Arròs d’Olvan, comenta que aquesta celebració compta amb un públic fidel, que no hi falla mai encara que Sant Sebastià caigui en un dia laborable. Per això, per a aquest any es preveu repartir unes 2.000 racions de paella mixta, com l’any passat.
Al voltant del dinar de germanor, que començarà a les 2, s’han organitzat activitats diverses que arrencaran ja dijous a la tarda amb una sessió de conta contes a l’escola bressol, a les 5. Divendres, al matí hi haurà missa en honor del sant i mercat de productes artesanals, a la pista poliesportiva. A més a l’Ateneu es podrà visitar una exposició de treballs manuals i a l’Ajuntament n’hi haurà una altra sobre els “Camins de l’aigua”. Després de l’àpat, a les 5, començarà el ball amb Jordi Bruch a l’Ateneu Olvanès. El programa d’activitats es tancarà dissabte amb una trobada d’acordionistes a les 6 de la tarda.

Comentaris