Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Teresa Sabartés: “Fer un creuer ara serà més segur que mai”

Els berguedans som viatgers. Es contracten viatges molt diversos, pel que fa països, i també pel tipus de viatge: alguns prefereixen llocs més tranquils per anar-hi en família, i altres opten per indrets d’aventura, per exemple. Per a tots els gustos. Ho ha dit en una entrevista al programa Berguedà Matí, a l’espai de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (l’ACEB), Teresa Sabartés, propietària de l’agència de viatges Tot Viatges de Berga, ubicada al carrer dels Àngels.
Tot Viatges va obrir el 2009, ja en plena crisi, i és que segons Teresa Sabartés el sector de l’oci és necessari, malgrat la crisi. D’aquí la seva aposta per aquest establiment.
Malgrat Internet ha fet que molta gent opti per contractar els viatges pel seu compte, sense passar per les agències de viatges, Sabartés considera que s’ha de mirar pel cantó positiu i diu que Internet és una gran eina, tant pels professionals del sector com pel fet que els clients tenen la possibilitat de conèixer món molt fàcilment i animar-se a viatjar. A partir d’aquí la particularitat de les agències per captar clientela és oferir-los un bon assessorament, confiança i avantatges en la forma del pagament per exemple.
Les agències de viatges estan ja estan planificant viatges a demanda per Setmana Santa i fins i tot per l’estiu. Un any en què després del naufragi del creuer a la costa sud de la Toscana, a Itàlia, hi pot haver certa reticència a contractar creuers. Tot i això el missatge de Teresa Sabartés és clar: “tot i el pànic col·lectiu que sembla que s’agafi inicialment –ha dit– s’ha d’animar a tots aquells que els agradi el mar i agafar un vaixell que s’animin perquè ara hi haurà més seguretat que mai”. Està convençuda que serà segur al 100% perquè tot es mirarà amb lupa per evitar un altre accident d’aquest tipus.

Comentaris