La colla Cim d’Estela ensenya a ballar la sardana ‘Corpus a Berga’

La colla sardanista de Berga Cim d’Estela organitza per aquest dissabte la segona sessió del curset per aprendre els punts lliures que es ballen a la sardana ‘Corpus a Berga’. La primera sessió es va fer divendres passat amb la participació d’una cinquantena de persones, de totes les edats (nens i nenes de menys de 10 anys i adults de més de 60).
L’objectiu és que tothom qui ho vulgui pugui aprendre com es balla la sardana ‘Corpus a Berga’ amb punts lliures. Punts especials lligats a les músiques de les comparses de la Patum, el ball de l’àliga, el dels nans nous, els gegants… De fet, és una sardana que es toca en totes les audicions que es fan durant les festes de la Patum i que té molt bona acceptació per part del públic. El dijous i el diumenge de Corpus, un cop acabada la Patum completa a la plaça, les sardanes a la plaça Viladomat de Berga aconsegueixen una bona rotllana de balladors, sobretot gent jove. Ho ha comentat a Ràdio Berga Pere Artigas, president de la colla sardanista Cim d’Estela.
El curset per aprendre com es balla ‘Corpus a Berga’ (una sardana de Mn. Marià Miró) és obert a tothom, només s’han d’acostar aquest dissabte, 26 de maig, a les 6 de la tarda, al Centre Cívic de la Valldan.

X