Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Santi Fisas (PP) demana a la Comissió Europea si hi ha previsió d’impulsar el desdoblament de la C-16 fins a Tolosa

L’eurodiputat del Partit Popular Català Santi Fisas, junt amb l’eurodiputada francesa Marie-Thérèse Sanchez-Schmid, han demanat a la Comissió Europea si té previst impulsar el desdoblament de la C-16 fins a Tolosa, l’anomenat eix E-9 o corredor del Llobregat. Si la Comissió Europea s’ha marcat el desenvolupament d’aquesta infraestructura com a prioritat i si té previst finançar aquesta autovia, que ha de connectar Catalunya amb França, de Barcelona a Tolosa. Una carretera que de moment està desdoblada fins a Berga.
Aquesta petició la va formular l’eurodiputat català Santi Fisas després d’haver-se reunit amb el regidor del PP a Berga, Joan Antoni López Noguera, qui considera clau impulsar l’execució d’aquest eix estratègic per Catalunya i França: “hem de buscar solucions per dinamitzar l’economia del Berguedà i una millora de les comunicacions és fonamental per ajudar al desenvolupament de les empreses berguedanes i fer més atractiva la comarca per a què s’hi instal·lin empreses i es generin llocs de treball”.
També Fisas ha exposat que “no només és una via molt important per a Catalunya sinó també per a les relacions entre Espanya i França, ja que permetrà millorar les relacions comercials entre l’àrea metropolitana i el sud de França”.

Comentaris