Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Productors berguedans faran parada enguany a Mercat de Mercats

El Berguedà tindrà presència a Mercat de Mercats, una cita gastronòmica que es fa a Barcelona i on hi participen un centenar de parades de productes agroalimentaris catalans. A més, es complementa amb tastos i xerrades gastronòmiques, entre d’altres propostes. Serà la tercera edició d’aquesta fira, que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 d’octubre a l’Avinguda de la Catedral.
Com a novetat, entre els estands i les parades s’hi faran un lloc productors berguedans. Hi aniran sota el paraigües de ‘Posa el Berguedà al teu plat’, del Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà, un programa que té per objectiu donar a conèixer els productes alimentaris artesans, a la comarca i a fora. Ser en aquesta mostra serà un aparador més, de la mateixa manera que ho és el Mercat de la Boqueria o Alimentària, on també participen.
A Mercat de Mercats el Berguedà posarà l’accent en els embotits i els bolets, entre els quals es donarà a conèixer la tòfona, segons ha explicat el gerent del CFI, Eduard Barcons.
És una mostra molt concorreguda. L’any passat van passar per Mercat de Mercats més de 230.000 visitants, es van fer 200.000 compres directes i 48.000 consumicions de degustació.

Comentaris