Uriel Bertran i Oriol Junqueras visiten Berga per parlar sobre la independència

El debat sobre la Independència de Catalunya està més viu que mai i el Berguedà és una de les comarques que més s’hi està implicant. Si fa tot just una setmana passaven per Berga la socialista Montserrat Tura, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i Anna Simó d’Esquerra per parlar del model d’estat. Aquest cap de setmana, la ciutat rebrà altres de les cares visibles dels partits catalans.
Demà dissabte, el president d’Esquerra, Oriol Junqueras, parlarà del dèficit fiscal de Catalunya. El partit republicà ha iniciat la campanya ‘Prou espoli. Ara, república catalana’, a través de la qual Esquerra dóna a conèixer la viabilitat de Catalunya si pot comptar amb tots els seus recursos. L’acte es farà a 2/4 d’1 del migdia al pavelló de Suècia de Berga.
Junqueras no serà l’únic polític que passarà demà per la ciutat. A la tarda serà el torn d’Uriel Bertran, diputat al Parlament de Solidaritat Catalana per la Independència (SI). Bertran explicarà la Declaració d’Independència que el seu partit presentarà la setmana que ve al debat de política general al Parlament. La xerrada del líder de Solidaritat es farà a les 6 de la tarda a l’Hotel Berga Park.

X