General

El Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras, de futbol i futbol sala, atrau a 24 infants a Berga

Més de vint nens i nenes perfeccionen les habilitats tècniques i tàctiques del futbol i del futbol sala al Campus d’Alt Rendiment Jordi Torras, que s’està fent a Berga amb la presència d’aquest jugador del Barça de futbol sala, qui no només hi posa el nom sinó que també fa de tècnic i monitor, al costat d’altres especialistes.
En total són 24 els nens i nenes, d’entre 6 i 15 anys, que s’han interessat per aquest campus Jordi Torras, que és el primer cop que es fa a Berga i que té voluntat de continuïtat. Ha atret a infants no només del Berguedà sinó de diferents comarques catalanes, els quals s’allotgen a l’Hotel Berga Park, on també fan els àpats. Nens i nenes que des de diumenge passat i fins aquest dissabte, 6 de juliol, estan compartint joc i oci en unes estades on també es tenen molt presents els valors i la convivència, tal com ha explicat a Ràdio Berga Jordi Torras, que ha fet una valoració molt positiva de com està anant el campus.
El campus combina futbol i futbol sala. El matí se centren amb el futbol i a la tarda amb el futbol sala, i entremig no hi falten altres activitats lúdiques com per exemple piscina. És una setmana intensa, d’aprendre més sobre un esport que molts ja coneixen bé i practiquen durant la temporada, i que durant uns dies d’estiu han volgut potenciar. Treballen entregats, amb ganes, per a ells Jordi Torres és un referent i són conscients que per arribar a ser un professional el camí és llarg i cal esforç. Ells practiquen el futbol o el futbol sala com a afició, perquè els agrada l’esport, perquè s’ho passen bé… i qui sap si algun dia arribaran a ser jugadors destacats. De moment estan compartint uns dies amb tot un professional com és Jordi Torras i estan aprenent i s’ho estan passant bé. A banda dels partits que fan, durant aquesta estada també reben xerrades, per exemple sobre les regles de joc dels dos esports per part d’un àrbitre, i també els visita algun jugador de futbol sala.
A Berga és el primer cop que Jordi Torras hi organitza un Campus però fa onze temporades que en fa, a Sant Vicenç dels Horts, el seu poble. A part d’incentivar els nens posant el nom al campus, hi aporta els seus coneixements i la seva experiència. D’aquesta manera transmet als més petits la seva passió pel futbol sala i també pel futbol. Inverteix una part de les seves vacances als campus d’estiu. Un cop s’acabin s’agafarà uns dies de descans abans de tornar a començar temporada amb el Barça de futbol sala, el Barça Alusport, el 7 d’agost.

Comentaris