1.050 corredors de muntanya faran la Cavalls del Vent, que allarga el recorregut fins a 100 quilòmetres

La Ultra Cavalls del Vent aplegarà aquest dissabte, 21 de setembre, a Bagà, els millors corredors de muntanya, entre els quals Miguel Heras, Alberto Hernando, Tòfol Castanyer, i en categoria femenina la manresana establerta a Berga Núria Picas és la favorita. Buscarà la seva tercera victòria a la Cavalls del Vent, l’any passat la va guanyar amb un temps de 10 hores i 34 minuts. En categoria masculina el guanyador de l’edició passada va ser Kilian Jornet, amb 8 hores i 42 minuts.
Atletes que competiran al costat d’un miler més. En total uns 1.050 participants. Corredors que enguany faran el recorregut una mica més llarg. I és que la novetat d’aquesta cinquena edició és que l’ultra Cavalls del Vent passa de tenir 84 quilòmetres a tenir-ne 100, recorrent refugis de muntanya del Parc Natural del Cadí Moixeró, amb més de 6.500 metres de desnivell positiu i uns 13.000 metres d’acumulat.
Esport i natura es combinaran aquest dissabte a Bagà, on s’hi aplegaran participants, acompanyats i aficionats a les curses de muntanya. La prova sortirà a les 7 del matí de la plaça Porxada de Bagà.
I un any més, Salomon i Unicef reforcen la unió per fer la tercera edició de la Ultra Cavalls del Vent XS, una carrera solidària dirigida als infants i joves. Aquest any la cursa amplia les categories i hi podran participar des de nens i nenes de 3 anys fins a joves de 20, amb l’objectiu de potenciar la pràctica del Trail Running, el respecte a la natura i els valors solidaris. Es farà també aquest dissabte, a partir de les 10 del matí, amb diferents circuits adaptats a les necessitats de cada edat.

X