Els Mossos tornen a detenir pel mateix delicte l’home de Berga acusat fa uns dies de comprar mòbils robats

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga han detingut un home, de 28 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Berga com a presumpte autor d’un delicte de receptació. Venia mòbils que havien estat sostrets.
El detingut ja va ser imputat fa uns dies per un mateix delicte que es remuntava al Cap d’Any del 2012, arran d’un robatori que hi havia hagut aquella nit a Berga. Ara, se l’ha detingut després d’investigar uns fets ocorreguts la Patum passada, quan a un jove li van sostreure el telèfon mòbil després d’un robatori amb violència en un carrer de Berga, a conseqüència del qual va acabar a l’hospital.
El jove va interposar una denúncia i els Mossos van iniciar una investigació que es va cloure el passat dia 14 de gener amb la detenció d’un home.
Durant la investigació els agents van poder comprovar que els objectes robats eren venuts en un establiment de Berga, per un valor més baix del seu preu de mercat. Es va detenir al propietari, va declarar davant del jutge, i va quedar en llibertat amb la obligatorietat de comparèixer davant del jutge quan aquest el requereixi.
A més, els Mossos també van comprovar que el germà del propietari de la botiga, i treballador de l’establiment, comprava els objectes sabent la seva procedència il·lícita, per després vendre’ls.

X