Els Mossos detenen un bomber, veí de Viladomiu Vell, acusat d’abusar sexualment de sis menors

Nou cas d’abús de menors al Berguedà. Els Mossos han detingut un bomber del parc de Berga, acusat d’abusar sexualment de sis menors. Es tracta de Jordi N.M., veí de Gironella (de la colònia Viladomiu Vell) i de 47 anys, que actualment estava apartat de sou i feina al Parc de Bombers per un expedient disciplinari que no té res a veure amb la causa actual.
Ara, està acusat d’haver abusat sexualment de sis menors, d’entre 12 i 15 anys, residents al Berguedà. Se li imputa un delicte d’exhibicionisme, per haver ensenyat els seus genitals a les víctimes; i un delicte d’abús sexual, per haver fet tocaments a menors.
L’home és responsable de l’empresa Berga Bus S.L, que entre d’altres serveis es dedica al transport escolar.
La detenció es va produir la setmana passada, el 20 de gener, després de diverses denúncies de pares. Va declarar davant del jutge de Berga, qui en va decretar la llibertat amb càrrecs i mesures cautelars d’allunyament de les víctimes.
És la segona persona que els Mossos detenen en quinze dies al Berguedà, després que a mitjans de gener va ser detingut un veí de Guardiola de Berguedà, Carlos R.B., de 45 anys, per assetjar sexualment a menors a través d’Internet.

X