Càritas Berga fa un acte per donar a conèixer l’entitat i recaptar fons

Càritas Parroquial de Berga sortirà al carrer aquest dissabte, 5 d’abril, en una nova campanya de l’entitat per recaptar fons, i en aquesta ocasió el lema escollit és ‘Construint espais d’esperança’.
Càritas serà durant tot dissabte, de les 10 del matí a 2/4 de 8 de la tarda, a la plaça Sant Joan per donar a conèixer l’entitat, per sensibilitzar al berguedans i berguedanes de la tasca que s’està duent a terme, i per recollir diners per Càritas Berga.
Tots aquells que passin per la plaça Sant Joan dissabte trobaran una taula d’informació de Càritas, podran interessar-se pels serveis i els ajuts que presta l’entitat, podran fer els seus donatius a les guardioles solidàries que hi haurà, i també podran deixar el seu missatge d’esperança en uns plafons que es muntaran. A més, a les 5 de la tarda cantaran els nens i nenes de la coral infantil Xerics. I a les 6, ball country amb Ranger’s del Berguedà.