El Berguedà se suma al projecte Consolida’t, amb accions de suport als treballadors autònoms

El Berguedà aposta pel programa Consolida’t, un projecte pilot que pretén contribuir a l’enfortiment i el creixement del treball autònom mitjançant un servei d’assessorament i acompanyament personalitzat que permet definir un pla d’acció específic per assolir els objectius de consolidació del negoci. Inclou accions d’informació, orientació, assessorament, formació i cerca de finançament.
‘Consolida’t, Impulsa el teu negoci’, pretén beneficiar –en aquesta prova pilot– 600 treballadors autònoms de Catalunya, a través de la línia d’accions de formació estratègica en gestió empresarial i servei d’assessorament personalitzat per afavorir la consolidació dels seus negocis i l’acompanyament en els processos de negociació de crèdits amb les entitats financeres. Ho ha comentat a Ràdio Berga Salvador Duarte, president de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (escolta l’entrevista clicant l’àudio adjunt). També ha dit que el model de treball autònom i cooperativisme està més vigent que mai, i que la iniciativa del projecte Consolida’t contribuirà positivament a la reactivació econòmica dels autònoms.
El projecte Consolida’t l’impulsa la Confederació de Treballadors Auònoms de Catalunya, la Fundació Universitària Martí l’Humà, Funitec-La Salle, els col∙legis d’Economistes de Catalunya, de Graduats Socials de Barcelona, d’Agents Comercials de Barcelona, Pimec Autònoms, Organització d’Autònoms de Catalunya‐Autcat, i l’Associació general d’Autònoms‐Pimes. A través d’aquestes entitats, i de la col·laboració d’entitats territorials com l’Agència de Desenvolupament del DBerguedà i el suport de la Generalitat es desenvoluparà durant aquest any 2014 aquest projecte de Consolidació del Treball Autònom.