Brams treu nou disc, ‘Anem tancant les portes a la por’ aquest abril

Brams treu nou disc al mercat. Es tracta del dotzè treball del grup berguedà i amb el títol ‘Anem tancant les portes a la por’ es publicarà el dia 22 d’abril, el dia abans de Sant Jordi.
Un disc que inclourà dotze noves cançons, seguint la línia dels anteriors, segons ha explicat a Ràdio Berga Francesc Ribera, ‘Titot’, cantant de Brams: “no tindria massa sentit que al 24è any de la nostra carrera ens reiventéssim musicalment, a més els que ens escolten ho fan per allò que fem, que és el què sabem fer i el què ens agrada fer”.
Brams avançarà dues cançons del nou disc abans de la publicació, per mitjà de la pàgina web www.brams.cat. La primera es podrà escoltar ja aquest proper dilluns, 7 d’abril, i serà ‘Ordre d’allunyament’. I el segon tema que avançarà Brams serà ‘El més precís dels mapes’, en format vídeo, el dimarts 15 d’abril.
I aquella mateixa setmana, Brams farà un stage a Cardedeu i té programats concerts de presentació del nou disc. El dia 17 d’abril a Cardedeu (Vallès Oriental), l’endemà 18 actuaran a una localitat encara per concretar, el 19 a Viladamat (Alt Empordà), el 20 a Vilaplana (Baix Camp), el 24 a Girona, el 25 a Terrassa, i el 26 d’abril a Vilassar (Maresme) i a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell). Els horaris els podeu consultar al web del grup. I en els primers quatre d’aquests concerts, pagant els 10 euros de l’entrada es regalarà el nou disc.