Càritas Berga recapta 1.700 euros, es destinaran a projectes de l’entitat i necessitats socials

Càritas Parroquial de Berga ha recaptat 1.712 euros en la campanya extraordinària que va fer dissabte a Berga. Durant tot el dia, l’entitat va ser a la plaça Sant Joan per donar a conèixer Càritas i la tasca social que fa en favor dels més necessitats, així com per recaptar fons.
Es va muntar una taula d’informació sobre Càritas i es van recollir donatius amb les guardioles solidàries. A més, la gent podia escriure missatges d’esperança en uns taulons, i alguns exemples són ‘Un món millor és un món més just’, ‘Tot està per fer i tot és possible’, i ‘Junts ens en sortirem’.
La jornada, que va comptar amb la participació de grups parroquials i de lleure infantil, es va complementar amb la cantada de la coral infantil Xerics i amb country amb els Granger’s del Berguedà.
El públic va respondre i Càritas fa una bona valoració de la campanya informativa i recollida de diners. 1.712 euros que es destinaran a projectes que promou Càritas, i a les necessitats socials i econòmiques que s’atenen.

X