El Grup Horitzó, beneficiari dels diners que recapti el Rotary al concert solidari de diumenge a Berga, amb Ars Tunae

El grup musical i vocal Ars Tunae actuarà aquest diumenge, 13 d’abril, al Teatre Municipal de Berga, en el concert benèfic que organitza cada any el Rotary Club del Berguedà. Un concert solidari per ajudar a una o altra entitat social o fundació de la comarca. Enguany, els ajuts que se n’obtinguin seran pel Grup Horitzó del Berguedà, que treballa amb persones amb problemàtiques diverses.
El projecte que ha presentat aquesta entitat per ser beneficiària dels diners que es recaptin consisteix en l’adequació i adaptació de la nau que té al polígon de la Valldan perquè diferents entitats en puguin fer ús, ja sigui per a xerrades, tallers o activitats socials, tal com fa per exemple la Fundació Trueta amb el reciclatge i tria de medicaments. Ho comentat a Ràdio Berga Jordi Garcia Petit, president del Grup Horitzó del Berguedà (escolta l’entrevista clicant l’àudio adjunt).
L’actuació d’aquest diumenge començarà a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Berga. Ars Tunae en concert, amb 25 músics i solistes. El president del Rotary, Joan Ramon Perdigó ha animat als berguedans a assistir-hi. Diu que generalment el públic respon, “gaudeixen d’un bon concert i a més és per una bona causa”, ha dit. Una actuació benèfica ja consolidada entre les activitats del Rotary Club Berguedà.
Les entrades costen 15 euros i es poden comprar anticipades trucant al telèfon de l’Oficina de Turisme de Berga, el 93 821 13 84. I també es podran adquirir el mateix diumenge al teatre.

X