L’atleta berguedà Xavi Tomasa guanya els 10 km. de Llorenç del Penedès

L’atleta del Club Atlètic Berga Xavi Tomasa ha guanyat aquest passat cap de setmana els 10 km. de Llorenç del Penedès. Va ser un circuit dur, en què Tomasa va dominar en tot moment i acabar fent una bona marca, 35 minuts i 13 segons.
Altres corredors del club han fet també bons registres en altres proves. Jordi Freixa va quedar 6è classificat a la mitja marató de Tossa de Mar, amb un temps d’1 hora i 26 minuts (dos minuts més que el primer classificat). Del C.A. Berga també la va córrer David Silvilla, amb un registre d’1 hora i 44 minuts (va arribar a meta entre els 100 primers, dels prop de 250 participants).
I pel que fa les noies, Monik Muñiz i Núria Cascante van quedar en primera i segona posició respectivament a la cursa de 10 quilòmetres que es va disputar a Tossa de Mar.

X