China Market

Berga, Cultura

El Punt Jove de l’Ajuntament de Berga organitza un Taller de Cinema

El Punt Jove de l’Ajuntament de Berga ha programat pels dies 19, 20 i 21 d’agost un Taller de Cinema Jove. L’horari del taller serà de les 5 de la tarda a les 8 del vespre a la Sala Polivalent del Casino de Berga i anirà a càrrec de Jaume Duran i Pep Vendrell.

El Taller es dividirà en tres sessions. La primera, serà més teòrica i es farà un repàs del cinema d’animació clàssic i actual i es visionaran exemples en els quals es destacarà la importància del cinema d’animació, la complexitat i la bellesa, des dels seus orígens fins a l’actualitat. La segona sessió, del dia 20 d’agost, serà més pràctica, i els i les participants podran desenvolupar les seves animacions fetes amb Lego. I finalment, en la tercera i última sessió, cadascun dels participants podran mostrar la seva originalitat i creativitat a l’hora de crear un breu audiovisual.
El preu del taller és de 5€ i per participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament de Berga. Els fulls d’inscripció es poden descarregar de la web www.ajberga.cat i també es poden trobar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i al Punt Jove.

Com a cloenda del mateix, el dijous 21 d’agost a les 10 del vespre es farà una Sessió de Cinema a la Fresca a la Font del Ros, amb la projecció del film ‘La Lego pel•lícula’ (2014), de Phil Lord i Chris Miller. Aquesta activitat serà gratuïta i oberta a tothom qui hi vulgui assistir.

Cinema Punt Jove

Estic amb tu

Comentaris