Bagà oferirà cursos de preparació per les proves d’accés a cicles formatius

Prova d'accésEl Berguedà comptarà amb una oferta més amplia de cursos de preparació de les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior. L’objectiu d’aquest augment de la oferta és ajudar a les persones aturades i sense graduat d’ESO a tornar al sistema educatiu i afrontar la inserció laboral amb una qualificació professional.
El proper curs escolar, com a novetat, l’Agència de Desenvolupament ofereix la possibilitat de fer el curs de preparació per cicles de grau mitjà a Bagà i, per tant, se suma al curs de preparació que ja es feia a Gironella, també de grau mitjà, i al de Puig-reig, que en aquest cas és per grau superior.
Recordem que els cursos de preparació van adreçats a totes aquelles persones que vulguin presentar-se a la prova d’accés a un cicle formatiu. A més, per fer el curs, s’ha de tenir 17 anys en el cas de preparar-se per un cicle mitjà, i 19, per formar-se per entrar a cicles superiors.
El període d’inscripcions estarà obert fins a mitjans de setembre. Els interessats podran apuntar-se als cursos a les oficines de l’Agència de la plaça Sant Joan, al centre de formació o a través del portal web de l’Agència de Desenvolupament, www.adbergueda.cat.
Aquests cursos formatius són una iniciativa dels ajuntaments de Bagà, Gironella i Puig-reig, coordinada per l’Agència de Desenvolupament, que rep el suport tècnic i financer de les àrees de Desenvolupament Econòmic Local i d’Atenció a Persones de la Diputació de Barcelona.

X