Gironella recupera la piscina i la plaça del Cinema com a escenaris per la Festa Major

Gironella recupera la piscina municipal i la plaça del Cinema com a escenaris per diverses activitats de Festa Major. L’ajuntament organitza 29 actes en 6 dies –des d’aquest dijous 14 fins al proper dimarts 19 d’agost- en un programa ampli i llaminer per a tots els públics.

L’alcalde de Gironella, David Font, ha parlat de la de Gironella com “una festa major de referència a la comarca”. A més, ha destacat que “és la més participada, no només per la quantitat d’actes que engloba sinó per qualitat d’aquests.”
D’altra banda, la Festa Major de Gironella ha crescut també quant als llocs pensats per realitzar-hi activitats, recuperant la piscina municipal i la plaça del Cinema com a escenaris de les activitats. L’objectiu, segons l’alcalde, és “fer arribar la festa a tots els indrets del poble i donar a conèixer els racons de Gironella a aquells que vinguin de fora.”

A més, Gironella segueix optant un any més pels concerts de qualitat. Per aquest motiu, acollirà a dues de les cinc millors orquestres de Catalunya que oferiran tot el seu format complet (sardanes, concert i ball de festa major). Diumenge 17, La Principal de la Bisbal actuarà a la plaça de l’Estació, mentre que l’endemà ho farà l’Orquestra Montgrins.

El pressupost destinat al finançament dels actes de la Festa Major segueix sent el mateix que en l’edició de l’any passat que ronda els 58.000 euros. Segons l’alcalde, “la col·laboració entre Ajuntament, entitats i iniciatives privades permet any rere any oferir als ciutadans aquest programa d’activitats tan complet.”

X