Casserres donarà dijous el tret de sortida a la Festa Major, que arriba amb un ampli ventall d’actes

Castellers, havaneres, cercatasques, balls, concerts, concursos i sardanes. Són només algunes de les propostes que podrem trobar aquests dies a la Festa Major de Casserres.

Després que ja es fessin activitats esportives dissabte passat i es lliuressin les làmines de dibuix infantil diumenge, el tret de sortida a la festa es donarà aquest dijous, 21 d’agost, amb l’entrecotada, que es farà les 9 del vespre a les piscines. Els actes es reprendran divendres a la tarda i el plat fort arribarà dissabte i diumenge, amb propostes molt variades i per a totes les edats. Dilluns 25 a la tarda es faran els darrers actes de la festa d’enguany, que segons ha explicat l’alcalde, Josep Colillas, segueix la mateixa línia de l’any passat, amb alguna novetat com ara la Dansa Vertical de diumenge a les 10 de la nit que inclourà correfoc. Ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga que pots escoltar clicant l’àudio adjunt.

L’alcalde espera que el temps hi acompanyi i que les activitats programades siguin un bon reclam per fer sortir al carrer i fer participar als casserrencs, així com rebre a Casserres visitants d’altres punts de la comarca i de fora.

X