Cultura

El Festival de Música Antiga dels Pirineus tanca amb un 12% més de públic que l’any passat, amb unes 4.500 persones

El Festival de Música Antiga dels Pirineus tanca amb un 12% més de públic que l’any passat, amb unes 4.500 persones

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FEMAP) tanca la quarta edició amb un increment de públic del 12% respecte l’any passat, malgrat la reducció del nombre de concerts que ha passat de 40 en l’edició passada a 37 enguany. Unes 4.500 persones han pogut gaudir de les actuacions que s’han fet en un total de 22 municipis del Pirineu català i d’Andorra entre el 19 de juny i 20 d’agost (aquest dimecres es fa l’últim concert a Sort, amb Jordi Savall, a les 10 de la nit a l’església de Sant Feliu). Set dels concerts del FEMAP s’han fet al Berguedà i amb una bona afluència de públic, concretament als municipis d’Avià, Bagà, Berga i Guardiola de Berguedà.

El director del festival, Josep Maria Dutrèn, s’ha mostrat molt satisfet per les xifres i ha dit a l’ACN que “la satisfacció és total i el que fa això és esperonar-nos per l’edició del 2015”. Un exemple d’aquest èxit han estat els tres concerts de Jordi Savall que han exhaurit totes les localitats.

FeMAP

Comentaris