Coma és líder després de la primera jornada del Ral·li dos Sertões

Marc Coma encapçala la classificació del Ral·li dos Sertões, al Brasil, després de la primera etapa celebrada ahir diumenge. El pilot de motos d’Avià és primer de la classificació general amb 1 minut i 22 segons de diferència amb el segon classificat, Helder Rodrigues i a 2 minuts de Paulo Gonçalves, tercer.

Coma es va endur la victòria a l’etapa d’ahir de 216 quilòmetres que unia les localitats brasileres de Goiâna i Caldas Novas, després de quedar tercer a l’etapa pròleg de dissabte.

El Ral·li dos Sertões és la penúltima prova puntable del Campionat del Món de Ral·lis Cross-Country. La prova se celebra aquesta setmana i s’allargarà fins dissabte que ve. Avui, dilluns, la segona etapa té sortida a Caldas Novas i l’arribada és a Catalão. En total, 260 quilòmetres, 202 dels quals de tram cronometrat.

X