Mobilitat Berguedà

Esports

Marc Coma queda segon a la quarta etapa del dos Sertões per darrere Gonçalves

A Marc Coma se li ha resistit la victòria de la quarta etapa del ral·li dos Sertões que se celebra aquesta setmana al Brasil. Paulo Gonçalves ha superat al pilot d’Avià després de completar l’etapa de 586 quilòmetres en 4 hores, 24 minuts i 2 segons. Coma ha arribat segon amb un temps de 4 hores, 25 minuts i 17 segons. Helder Rodrigues, tercer, ha arribat a més de 5 minuts de Coma.

Amb el resultat d’avui dimecres, Marc Coma continua al capdavant de la classificació del ral·li amb un temps total de 9 hores, 43 minuts i 55 segons. Gonçalves retalla distàncies amb Coma i ara és a 2 minuts i 4 segons de l’avianès. La notícia positiva de la jornada ve donada pel fet que el pilot de KTM amplia la diferència de temps amb Jean Azevedo, tercer a la classificació general, després de quedar quart a l’etapa d’avui i perdre gairebé 6 minuts respecte Coma. Per tant, a hores d’ara Azevedo queda a 9 minuts i 37 segons de Marc Coma.

Els pilots encaren els tres darrers dies de cursa, demà amb l’especial més llarga de la prova. El ral·li dos Sertões ha preparat per dijous una etapa entre les ciutats de São Francisco i Diamantina amb un total de 645 quilòmetres, 336 de tram cronometrat.

Marc Coma Motos Ral·li dos Sertões

Estic amb tu

Comentaris