Olvan, Esports

Anna i Pau Ventura finalitzen la TDS de l’Ultra Trail del Mont Blanc

Anna i Pau Ventura finalitzen la TDS de l’Ultra Trail del Mont Blanc

Els olvanesos Anna i Pau Ventura van realitzar ahir una gran actuació a la cursa Sur les Traces des Ducs de Savoie (TDS) de l’Ultra Trail del Mont Blanc. El Pau va acabar en 154a posició de la classificació general, amb un temps de 23 hores i 16 minuts, a poc més de 9 hores del primer classificat. Per la seva banda, la corredora va finalitzar en 17a posició de la seva categoria i en 36a posició de la classificació general femenina, a més de ser la 2a catalana en creuar la línia d’arribada, amb un temps de 27 hores i 4 minuts, a poc més de 8 hores de la primera classificada.

La TDS d’enguany, amb sortida a Courmayeur (Itàlia) i arribada a Chamonix-Montblanc (França), va comptar amb la presència de 1.584 participants, dels quals 172 eren dones. La cursa, que es va iniciar dimecres a les 7 del matí, tenia un recorregut de 119 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 7.250 metres. A més, segons va assegurar la corredora del Club Alpí Gironella, va ser “una cursa duríssima”.

Anna Ventura Pau Ventura Ultra-trail del Montblanc

Estic amb tu

Comentaris