Mobilitat Berguedà

Societat

Mor la nena berguedana que patia encefalitis herpètica

La nena berguedana que va mobilitzar les xarxes socials per intentar millorar l’atenció i el tractament de la seva malaltia, la Karen, va morir el passat dimarts a les 10 de la nit a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a causa de l’encefalitis herpètica que patia. L’enterrament de la nena, d’11 anys, s’ha fet aquest divendres al matí a la Parròquia de Santa Eulàlia de Berga.

Inicialment, a la jove se li va diagnosticar un procés gripal, però, en empitjorar-se el seu estat, se li va ajustar el diagnòstic de la malaltia que va acabar amb aquest nefast final. En primera instància, la Karen va ser traslladada de Berga a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona però, en veure que els metges més especialitzats agafaven vacances, la família va optar per traslladar la nena a l’Hospital de Sant Joan de Déu, també de Barcelona.

Durant els dies anteriors a la seva mort, família, amics i altres implicats en la causa van lluitar a través de les xarxes socials per a què és fer ressò del cas, i poder així millorar la situació de la nena. A més, també s’ha habilitat un número de compte des de l’escola on anava la nena, per tal d’ajudar a la família amb despeses, mancada de recursos econòmics. Demanen les aportacions al compte de l’AMPA de l’escola Vedruna de Berga, el número del qual és ES762013 6032 38 0200907659, de Catalunya Caixa, amb el concepte ‘KAREN’.

Encefalitis herpètica Karen

Estic amb tu

Comentaris