El regidor del PP de Berga no participarà al ple extraordinari per donar suport a la consulta

El regidor del Partit Popular de Berga, Joan Antoni López Noguera, no participarà ni assistirà al ple convocat de forma extraordinària i urgent per donar suport a la consulta perquè considera que “l’únic punt de l’ordre del dia no és ni extraordinari ni urgent”.

La sessió plenària a l’Ajuntament de Berga se celebrarà aquest dilluns a les 8 del vespre. En un comunicat, López Noguera apunta que “no és extraordinari perquè malauradament han sigut reiterades les vegades que s’han votat mocions en la mateixa direcció al ple municipal i sempre m’he mostrat contrari a tractar temes no municipals i convertir el ple en un acte independentista”. I afegeix que “no és urgent, per que en cap cas és una competència de l’Ajuntament de Berga, i el tema podria ser discutit al ple ordinari de la setmana que ve”.

Segons Joan Antoni López Noguera: “el meu compromís amb la ciutadania de Berga, és de treballar per solucionar els problemes reals de la ciutat, no ajudaré a convertir el ple municipal en un acte independentista, posant d’aquesta manera a l’ Ajuntament al servei de la ANC o la AMI. L’Ajuntament ha d’estar al servei de tots els berguedans, sigui quina sigui la seva ideologia”.

X