First Stop

Societat

Concentracions davant dels ajuntaments per protestar contra la suspensió cautelar de la consulta del 9 de novembre

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) han convocat per avui, dimarts, a les 7 de la tarda, concentracions davant els ajuntaments catalans per protestar contra la suspensió cautelar de la consulta del 9 de novembre, i donar el tret de sortida a la campanya pel Sí! Ara és l’hora!.

La majoria d’ajuntaments berguedans se sumen a la convocatòria i fan una crida a la participació, així ho ha dit a Ràdio Berga Jordi Gayet, membre de l’ANC de Cercs i de l’Assemblea al Berguedà. A Cercs, a més, la concentració coincideix amb el ple ordinari de l’Ajuntament on entre els punts de l’ordre del dia s’aprovarà donar suport a la consulta.

EL GOVERN SUSPÈN “DE MANERA CAUTELAR I TEMPORAL’ LA CAMPANYA INFORMATIVA SOBRE LA CONSULTA DEL 9-N

El Govern ha suspès “de manera cautelar i temporal” la campanya informativa sobre la consulta del 9-N, però ha remarcat que el procés sobiranista continua. És la resposta de l’executiu català l’endemà que el Tribunal Constitucional admetés a tràmit els recursos del govern espanyol contra la llei de consultes, aprovada pel Parlament i el decret de convocatòria del 9-N, signat dissabte passat per Artur Mas. El govern no renuncia a la consulta perquè entén que la llei està suspesa, però no derogada. Per tant, l’executiu presentarà una sèrie d’al·legacions.

Estic amb tu

Comentaris