Un xoc entre una grua i una furgoneta provoca quatre ferits lleus, i retencions importants a la C-16, a Cercs

Una grua i una furgoneta van xocar ahir a la tarda, pocs minuts abans de les 7, a la C-16, l’eix del Llobregat, al terme municipal de Cercs, a l’altura del trencant de la Nou de Berguedà (al quilòmetre 108). Va ser, segons fonts dels Bombers de la Generalitat, una col·lisió lateral que va provocar que els ocupants d’ambdós vehicles resultessin ferits, però de caràcter lleu.

Els tres ocupants de la furgoneta, entre ells un menor, i veïns de Puigcerdà, van ser evacuats a l’hospital Sant Bernabé de Berga. Així com també el conductor de la grua, veí de Guardiola de Berguedà.

L’accident va ser aparatós i va fer falta tallar la carretera en tots dos sentits de la circulació durant mitja hora. No es va poder desviar el trànsit per cap altra via alternativa i això va provocar cues importants en aquest tram de la C-16.

SORTIDA DE VIA

Ahir, dimarts, hi va haver un altre accident també a la C-16, l’eix del Llobregat, al terme municipal de la Nou de Berguedà, a 2/4 de 12 de la nit. En aquest cas, al quilòmetre 111,8. Va ser la sortida de via d’un vehicle i no va causar ferits.

X