Una trentena d’exparlamentaris visiten el Berguedà

Una trentena d’exparlamentaris són avui, dimarts, al Berguedà. La visita forma part d’una de les trobades que organitza l’Associació d’Antics Diputats al Parlament de Catalunya, que presideix l’expresident del Parlament Joan Rigol.

Jaume Farguell, exdiputat berguedà, ha organitzat juntament amb altres antics parlamentaris de la comarca, aquesta trobada d’avui, que s’ha encetat aquest matí amb una recepció al Casal d’Europa; posteriorment els ha rebut l’alcalde de Berga, Juli Gendrau, a l’Ajuntament; després visitaran el Museu de la Patum; es desplaçaran a l’alt Berguedà per conèixer el monestir de Sant Llorenç prop Bagà, a Guardiola; i després aniran a Bagà, on també seran rebuts per l’alcalde, i visitaran l’edifici de Palau. Al migdia, compartiran dinar al restaurant La Cabana de Berga. I havent dinat, visitaran Queralt.

X