Berga, Societat

La família de la Karen, la nena de Berga que va morir aquest estiu, agraeix l’ajuda econòmica

Els pares, familiars i amics de la Karen Arias Pérez, la nena d’11 anys veïna de Berga que va morir aquest agost a causa d’una encefalitis herpètica (una infecció greu del sistema nerviós central), han emès un comunicat agraint totes les mostres de suport i les col·laboracions rebudes per part dels berguedans.

Quan va morir la nena, la família va obrir un número de compte per demanar ajuda, a causa de la seva manca de recursos econòmics. Volien fer un enterrament digne per la Karen i gràcies a les aportacions ecònomiques de desenes de persones ho van aconseguir.

Per mitjà de Ràdio Berga i Dberguedà.cat ho han volgut agrair. Han donat les gràcies als berguedans per la seva solidaritat en uns moments tan difícils per la família. Així com també han agraït el condol i l’acompanyament rebut.

Estic amb tu

Comentaris