Berga, Societat

L’ANC de Berga fa un càsting per trobar una Emperadriu Sissí per rodar un espot per la campanya del 9-N

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga busca una noia per fer el paper d’Emperadriu Sissí en un espot publicitari que vol fer l’assemblea per la campanya a favor del doble Sí a la consulta del 9-N. Malgrat la suspensió de la Llei de Consultes i del Decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre per part del Tribunal Constitucional; i també de la suspensió cautelar de la campanya per part de la Generalitat, l’assemblea no s’atura perquè “hi ha la necessitat de reafirmar que el 9-N votarem i que els catalans decidirem lliurement a les urnes el nostre futur”, apunten.

L’ANC de Berga vol enregistrar un espot publicitari que s’emetrà per Televisió del Berguedà i altres teles que el sol·licitin, i el primer pas és fer un càsting per buscar una noia de més de 16 anys per cobrir el paper d’Emperadriu Sissí.

El càsting es farà el dissabte 11 d’octubre a l’hotel Berga Park, en dues franges horàries per donar cabuda al màxim de participants possibles: d’11 del matí a 2 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. Per participar al càsting només es requereix tenir més de 16 anys (si la noia seleccionada és menor de 18 anys haurà de portar l’autorització dels pares). L’escollida també rebrà una recompensa per la seva tasca, a més del reconeixement públic per la seva actuació.

El rodatge de l’espot publicitari serà en diverses localitzacions del Berguedà el dissabte 18 d’octubre.

Estic amb tu

Comentaris